ISMEVANJE GRAĐANA: Odbornici Ratković i Radovanović promenili treću stranku za dve godine!

- -
13

Od danas u Skupštini grada Kragujevca deluje nova odbornička grupa „Čuvam Kragujevac“ koju čine dojučerašnji odbornici Srpske narodne partije, Ilija Radovanović, Igor Ratković i Danijela Popović.

Ilija Radovanović je na izborima 2016. godine u Skupštinu grada ušao kao predstavnik manjinske Ruske stranke, ali je posle mesec dana pristupio SNP i sada se predstavlja kao član udruženja „Čuvamo Kragujevac“.

Igor Ratković ušao je na listi SNS, kao odbornik Socijaldemokratske partije Srbije, Rasima Ljajića, ali je krajem prošle godine prešao u SNP i sa još jednom odbornicom SNS, Danijelom Popović i Radovanovićem formirao odborničku grupu te stranke. Ranije je bio član Demokratske stranke i Socijaldemokratske stranke.

Javnost nije upoznata sa razlozima za napuštanje stranke ovih odbornika, ali se na društvenoj mreži Facebook pojavila stranica „Čuvamo Kragujevac“, udruženja ispred kojeg će nastupati u Skupštini grada.

Ovo je još jedna promena stranačkog dresa za samo dve godine, kako ovih odbornika, tako i velikog broja drugih u ovom sazivu.

13 Komentara

 1. Koliko sam ja upoznata hvalili su se do skoro kako ce njih dvojica voditi SNP ovde u Kg i kako ce da muvare nesto sada oko rekonstrukcije u Kg vlasti. Propala im sema. :)

 2. Nije to ismevanje gradjana, to je ismevanje sebe samog. Čovek koji nema skrupula, morala, časti, vec samo gleda kratkoročnu materijalnu korist, zarad koje ce prvo promeniti partiju, a posle i izdati najbliže, a zatim izdati i zemlju, a kroz istoriju su takvi menjali i veru. Tako da oni samo sebi i svojim bližnjima, ukoliko mogu da ih pogledaju u oči prave štetu, a nikako nekom drugom.

 3. Treća sreća. Samo da se ne zamore, čuvajući Kragujevac i ostanu gde su sada. Možete vi još da se brukate.

 4. Igor je dobar lik…Vrlo galantan i inteligentan…Takav je bio na faksu ,vidim da he takav i sada…I treba da formira svoj pokret,a ne da sluzi gore od sebe…

 5. Samo na sopstveno ime kada su izbori u pitanju. Sakriju se iza neke partije pa se hvale svojim uspehom. Još veći crnjak kada je nosilac liste za lokal premijer ili predsednik države.Partijski ritmovi nereda su doveli do fijaska.

 6. Ovaj Igor je jedan nadmen tip,umisljen i jako zeznut…Ne bih sa njime nikad nista pravila…Izgleda jako nevino,a hladan je i bezosecajan…Ovaj mali treba da se zabrine…

 7. Hahaha…A u cemu je Igor galantan, pa je to ovde bitno?
  Koliko ja izbrojah, to mu je peta stranka.
  Dakle, toliko o obrazu, casti, moralu i stabilnosti tog kvazi politicara.

Odgovorite