Igor Ratković prešao u SNP

- -
3

Dosadašnji šef Odborničke grupe SDPS – SNP u Skupštini grada Kragujevca Igor Ratković zvanično je prešao u Srpsku narodnu partiju, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Dalju političku karijeru sa još nekoliko funkcionera Gradskog odbora SDPS on će nastaviti u novoj političkoj opciji.

“Veoma nam je drago i sa ponosom ističemo prelazak Ratkovića u Gradski odbor naše partije što svedoči da je Srpska narodna partija nova snaga i da njenu jačinu i ideje prepoznaju i poznati Kragujevčani, a ovim potezom SNP dokazuje da je svakim danom sve jača”, rekao je Ilija Radovanović, odbornik SNP.

“Više od godinu i po dana sarađivali smo u okviru rada Odborničke grupe SDPS-SNP i smatram da više nije bilo mogućnosti za to. Pošto se bavim politikom, pre svega na lokalnom nivou, sa ljudima iz Srpske narodne partije našao sam zajednički interes u rešavanju komunalnih i drugih problema građana Kragujevca i to je bio prevashodno razlog mog prelaska, odnosno nastavka saradnje”, izjavio je Igor Ratković, novi odbornik SNP-a.

Inače, Gradski odbor SNP ima 16 aktivnih članova u savetima mesnih zajednica i prema rečima Ilije Radovanovića, kao i odbornici i funkcioneri ove partije će sve svoje aktivnosti usmeravati na rešavanje problema Kragujevčana. Odborničku grupu SNP u Skupštini grada će činiti Ilija Radovanović, Igor Ratković i Danijela Popović.

3 Komentara

  1. Igor Ratkovic,moj skolski drug.Uvek je vise prolazio na sarm i smek nego sto zaista vredi.
    Vidim da i dalje fura smekerski stil i to prolazi,ali na zalost za politiku nam treba nesto drugo.

  2. Konačno nešto konkretno… Snp je nova politička opcija koja je pre svega okrenuta Srbiji. Na lokalnom nivou mislim da će nova odbornička grupa imati šta da ponudi Kragujevčanima.

Odgovorite