DS: „Zajedno za Šumadiju“ optužbama skriva istinu

- -
0

Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu najoštrije osuđuje netačne navode iznete u saopštenju političke organizacije „Zajedno za Šumadiju“.

„Zajedno za Šumadiju“ svakodnevno obmanjuje građanke i građane Kragujevca optužujući Demokratsku stranku, čime pokušava da prikrije sopstvenu nesposobnost i sve štetne posledice brojnih besmislenih projekata na kojima su insistirali, a koje su kragujevačke demokrate sve vreme pokušavale da spreče.

Neverovatno je neznanje stranke Zajedno za Šumadiju i njihovi pokušaji da optužbama sakriju istinu da je nova Vlada za samo tri meseca povećala javni dug zemlje za dve milijarde evra, što je gotovo duplo više nego prethodna Vlada za prvih 7 meseci ove godine.

Umesto da građanima ponude rešenja za velike ekonomske i socijalne probleme sa kojima se naši sugrađani suočavaju, predstavnici vlasti lažnim optužbama pokušavaju da skrenu pažnju sa činjenice da je danas u Srbiji stopa nezaposlenosti porasla, inflacija divlja, a cene osnovnih životnih namirnica rastu.

GrO Demokratske stranke u Kragujevcu podseća javnost i građane da je aktuelno gradsko rukovodstvo zadužilo naš Grad za 5 milijardi dinara, što je nezapamćeno visoka zaduženost, da su doneli gradski budžet koji nije ni razvojni ni socijalni ni krizni, da su uništili gradska javna preduzeća, a školama u Kragujevcu nisu izmirili osnovne obaveze i obezbedili elementarne uslove za rad.

Nema komentara

Odgovorite