DS: Konkurs za NAJ RUPU GRADA

- -
0

Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu odlučio je da se na nesvakidašnji način bavi komunalnim problemima u gradu. Ta stranke je napravila svojevrstan konkurs na društvenim mrežama čiji je cilj izbro “naj rupe grada”.

Saopštenje Demokratske stranke povodom ovog satiričnog konkursa prenosimo u celosti:

“Rupe kao svakodnevni družbenici Kragujevčana nikada nisu dobile onu pažnju koju zaslužuju. Ovim konkursom želimo da ispravimo tu nepravdu. Zlobnici će reći da one svojim postojanjem skreću pažnju na sebe i više no što mi to želimo. Ipak, koliko puta su baš RUPE bile te koje su vas “prodrmale” i možda vam čak spasile život? Ništa nije sasvim crno, ni sasvim belo i zato izborom za NAJ RUPU NAŠEG GRADA odajemo priznanje našim tihim pratiocima.

Pravila učešća:

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji žive na teritoriji Grada Kragujevca.
Svaki učesnik konkursa ima pravo da dostavi fotografije najviše 3 rupe koje se nalaze na javnim površinama – kolovozima i trotoarima Kragujevca.
Svaka rupa se mora dokumentovati sa dve fotografije na kojima se vidi sama rupa i okruženje – lokacija na kojoj se nalazi.
Fotografije (potrebno je poslati dve fotografije – jedna da sadrži samo rupu na putu, a druga okruženje oko te rupe) sa imenom, prezimenom i adresom možete poslati na jedan od sledećih načina po vašem izboru:

• Viber broj – +381 60 6520180
• WhatsApp broj – +381 60 6520180
• E-mail adresu – najrupagrada@gmail.com
• Insta direct poruci na Instagram profilu @najrupagrada
• Poruka na fejsbuk stranici @najrupagrada

U slučaju da se fotografija jedne iste rupe pojavi kao predlog više učesnika konkursa, u konkurenciji će se naći predlog učesnika koji je prvi poslao fotografiju.

Predlozi učesnika konkursa će se primati od 3.aprila do 10. maja 2019.
Sve prispele fotografije će biti izložene na: Instagram profilu www.instagram.com/najrupagrada i Fejsubuk stranici www.facebook.com/najrupagrada

Žiriranje:

Selekciju NAJ RUPE će obaviti žiri u sastavu:

Ivan Arsenijević – fotograf,
Mileta Miloradović – karikaturista i
Dragan Đorđević – vajar.

Pored odluke žirija računaće se i broj lajkova na Fejsbuk i Instagram stranici @najrupagrada

Priznanja

Od selektovanih radova, 25. maja 2019. u Velikom parku biće upriličena izložba. Tom prilikom biće uručena priznanja najuspešnijim učesnicima konkursa:

– Grand pri rupa Grada Kragujevca
– Zlatna rupa Grada Kragujevca
– Srebrna rupa Grada Kragujevca
– Bronzana rupa Grada Kragujevca

Potrebno je poslati minimum dve fotografije. Jedna da sadrži samo rupu na putu, a druga okruženje oko te rupe.

Nema komentara

Odgovorite