DS i ZZŠ od danas i formalno u koaliciji

- -
4

DS i ZZSGradski odbori Zajedno za Šumadiju i Demokratske stranke potpisali su danas platformu o saradnji, kojom je DS postala deo vladajuće koalicije u Kragujevcu.

Prema najavama predsednika gradskog odbora DS Dušana Obradovića demokratama će pripasti 4 resora u Gradskom veću.

DS će preuzeti resore socijalne politike, obrazovanja, kulture i informisanja, saradnje sa vladom i zaštite životne sredine.

“Ovo je prvi poraz Aleksandra Vučića od 2012. godine i početak obaranja režima SNS”, rekao je, između ostalog, Obradović.

Skupštinska većina je ovim činom znatno uvećana, ocenio je potpredsednik inicijativnog odbora ZZŠ Saša Milenić i najavio da bi lokalni parlament mogao da zaseda već polovinom ovog meseca.

Lider Zajedno za Šumadiju i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović je najavio da će za dve nedelje potpisati sporazum o saradnji sa predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem, što je, kako je rekao, početak okupljanja bloka demokratskih stranaka koji će se suprotsaviti režimu SNS.

4 Komentara

  1. A jel ce sad da se prozivate ko je koga zaposlio u klinickom centru? I hoce li mladjani Obradovic opet trazizi smenu gradonacelnika?

  2. znaci ovaj mali dobio cetiri fotelje a pricao o naprednjacima kako se oni samo bora za fotelje.. pa lepo, bas lepo, hvala bogu pa nece dugo ostati..

  3. GOSPODA POLITICARI U KRAGUJEVCU SU NAPRAVILI SORAZUM ,SAMO JOS VUCIC DA PODNESE NEOPOZIVU OSTAVKU I SVI MINISTRI ,SNS JE OBECAVAO SVE I SVASTA I DAN DANAS TO RADI.DRAGO MI JE DA U SRBIJI GRADJANI RASPOZNAJU KO JE KO I KOLIKO VREDI, KRAGUJEVAC JE PRIMER ZA SVE,JER CE SNS IZGUBITI BIRACE U DRUGIM MESTIMA .TU IM SE BLIZI FINE.

  4. Mislio sam da je Dusan Obradovic ozbiljan covek….ovakva izjava nije izjava ozbiljnog coveka,kamoli ozbiljnog politicara.

Odgovorite