Đilas danas u Kragujevcu započinje kampanju

- -
1

Dragan Đilas danas u Kragujevcu predstavlja program i traži podršku za kandidaturu predsednika Demokratske stranke.

Podsetimo, Đilas je trenutno zamenik predsednika stranke i još uvek nije zvanično podneo kandidaturu za predsednika demokrata. Stranački odbori od sledeće kandiduju svoje kandidate za predsednika, a kako saznajemo, Đilas će danas u hotelu “Šumarice” predstaviti i svoje kandidate za potpredsednike stranke.

Najavljeno je prisustvo predstavnika 120 gradskih i opštinskih odbora DS-a iz čitave Srbije, a skup počinje u 14 sati i neće biti otvoren za javnost.

Predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović u međuvremenu je potvrdio Tanjugu da će Đilas danas objaviti svoju kandidaturu za predsednika stranke, kao i da će saopštiti kandidate za druge stranačke funkcije sa kojima on računa i, praktično, započeti kampanju za unutarstranačke izbore 10. novembra.

Član Predsedništva DS Božidar Đelić rekao je u intervjuu “Novostima” da nakon tog skupa očekuje da više od 100 odbora predloži Đilasa za predsednika.

“Vreme će tek pokazati ogroman doprinos i istorijske zasluge Borisa Tadića ne samo za Srbiju nego za ceo region. Ali, naši glasači su poslali jasnu poruku da žele da se stvari menjaju i u Srbiji i unutar DS, a verujem da će neophodne promene brže i bolje sprovoditi Đilas nego drugi kandidati”, kazao je Đelić.

1 komentar

Odgovorite