Članovi stranke Zajedno za Šumadiju odneli badnjak Nebojši Vasiljeviću

- -
3

Veroljub Stevanovic badnjakRukovodstvo Zajedno za Šumadiju istaknuti članovi, narodni poslanici, odbornici, danas su predvođeni predsednikom Veroljubom Stevanovićem, posetili izvršni zatvor u Petrovcu, kako bi predali badnjak potpredsedniku stranke Nebojši Vasiljeviću. Poštujući proceduru delegacija je badnjak predala službenim licima, koji će ga potom uručiti Vasiljeviću. Akcija nošenja badnjaka potpredsedniku ZZŠ, protiv koga se vodi montirani politički proces, pokazala je da stranka bez obzira na sva iskušenja izlazi kao pobednik i ovaj put, rekao predsednik ZZŠ Veroljub Stevanović : „Mi smo jedna velika porodica i upućujemo poruku Nebojši Vasiljeviću , da sve shvati kao iskušenje kroz koje svi prolazimo zajedno sa njim, mada je ovo iskušenje ipak najveće za njega. Iskušenje će proći. Ja svima poručujem da ćemo mi izaći iz iskušenja kao pobednici.“

Delegacija koja je nosila badnjak potpredsedniku ZZŠ Nebojši Vasiljeviću , predvodio je Bojan Stojadinović , šef odborničkog kluba ZZŠ u Skupštini Grada i član GO ZZŠ Kragujevac . „Kako je zbog montiranog političkog procesa, potpredsedniku Nebojši Vasiljeviću uskraćeno da na slobodi provede najradosniji hrišćanski praznik Božić, mi kao stranački prijatelji i jedna velika porodica doneli smo deo badnjaka, kako bi Vasiljević uz minimum tradicije i hrišćanskih običaja proslavio Božić “. Stojadinović je zaključio da bez obzira na montirane političke procese hapšenja, upade policije u stranačke prostorije, ZZŠ čeka Božić sa željom i nadom da iz Kragujevca i Šumadije može da se gradi bolja i pravednija Srbija.

3 Komentara

  1. jel ovo neko zezanje,ovi stvarno nisu normalni.”sef” je na celu kolone.ima on tamo Badnjak,ali kasno se setio da veruje u njega,kao i vi sto mu ga saljete.svim vernicima zelim srecno BADNJE VECE I BOZIC.a za ove neka im je BOG u pomoc.sve sto rade i radili su ,mora da se vrati,da okaju grehe u zatvoru.

  2. Pa po kometaru se vidi da si neka dzukela. Sta ti znas sta je to osecaj za pravdu, istrajnost i sve ostalo.. Neka ti Bogda promisao da shvatis ovozemaljkske putebe i ne zalutas, kao sto su to cinile hiljade jevreja ne verujuci Mojsiju i njegovoj misiji…

  3. ha,ha,leksa.ujela te dzukela pa sad si se setio Mojsija i Jevreja.gledao si film na tv juce o Mojsiju pa ajde da lupis nesto.idi kod tate mozda ti plati odstetu to vam je glavna fora sad da uzmete pare.

Odgovorite