Članovi GO Narodne stranke podneli ostavke

- -
0

Devetoro članova Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu, podnelo je ostavke na funkcije i članstvo u toj partiji, navedeno je u saopštenju koje potpisuju Svetlana Đelošević, Svetlana Antanasković, Lazar Stevanović, Olivera Mijailović, Dr Katarina Stevanović, Marko Milojković, Željko Mijailović, Nenad Pavlović i Branislav Joković.

Dodaje se da su glavni razlozi to što liderstvo u odboru i celoj stranci preuzimaju bivši istaknuti članovi SNS-a i DSS-a i što je javno podržana vladajuća struktura.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Želimo da obavestimo javnost da smi mi, dole potpisani, sada vec bivši članovi i potpredsednica Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu podneli ostavke na sve funcije kao i na članstvo u stranci.

Svima nama je ovo bilo prvo političko angažovanje, imali smo želju, volju i energiju da menjamo Kragujevac na bolje. Da pomognemo svim svojim znanjem i ugledom da naš grad postane bolje i lepše mesto za život.

Nažalost, Narodna stranka to nije prepoznala, u našem odboru kao i u celoj stranci, liderstvo su preuzeli ili polako preuzimaju bivši istaknuti članovi Srpske napredne stranke i bivši istaknuti članovi Demokratske stranke Srbije. Takođe, ti isti ljudi već nameću istu politiku svojih bivših stranaka, politiku, protiv koje se mi borimo a koja je pogubna po Kragujevac i Srbiju uopšte.

Naša moralna načela i osnovni principi demokratije nam ne dozvoljavaju da sa ljudima, koji su javno podržali vladajuću strukturu, ne želimo da imamo ništa.

Još jednom, javno se ograđujemo od istupa u javnost naših doskorašnjih kolega i takodje obaveštavamo javnost da odbor Narodne stranke u Kragujevcu više nema nikakav legitimitet.

Nema komentara

Odgovorite