Član Gradskog veća prepisivao na kolokvijumu – NS traži ostavku

- -
1

Nova snaga izdala je saopštenje u kom traži ostavku člana Gradskog veća za lokalnu samoupravu, Vitomira Nedeljkovića, jer je ovaj uhvaćen kako prepisuje na kolokvijumu na master studijama Fakulteta inženjerskih nauka i to u svojoj 40. godini!

– Ako izuzmemo njegove političke akrobacije o kojima smo ranije pisali i lažno predsavljanje kao predstavnika slovačke nacionalne manjine, njegovo obrazovanje je posebna stavka u biografiji. Na izbore 2012. godine kada je izabran za odbornika na listi DS pored imena stajalo je ekonomista. Već 2016. godina kada je izabran za odbornika na listi SDS, a kasnije i člana Gradskog veća, stajalo je diplomirani menadžer i to se možete uveriti na sajtu grada Kragujevca – navode u NS.

Oni dodaju da su ga političke ambicije naterale da u 40. godini upiše i master studije, što je legitimno, ali i nepotrebno kao i prepisivanje koje je nanelo nepopravljivu štetu ugledu Grada Kragujevca, Gradskom veću i svima koji podržavaju ovakve kadrove na rukovodećim mestima, kao i za njegovu fantomsku stranku sa kojom će na sledećim izborima ponovo pokušati da prevari građane Kragujevca.

– Zato je ostavka ili razrešenje, koje će odbornik Nove Snage predložiti na sledećoj sednici Skupštine grada, ukoliko ne dođe do ostavke, jedino logično i razumno rešenje posle ovakve bruke – zaključuju u stranci Nova snaga.

1 komentar

  1. Svaka cast profesoru koji ga je uhvatio na prepisivanju i napisao mu prijavu. Sve ovo se desilo na Fakultetu inzenjerskih nauka. Taj fakultet nije podrzao rektora Arsenijevica. Drago mi je da nisu svi fakulteti na nasem Univerzitetu Pravni ili Medicinski. Ima casnih ljudi….

Odgovorite