ALTERNATIVA protiv političkog diletantizma

- -
0

Alternativa, nastala spajanjem dve lokalne političke organizacije – Nove Snage i Kragujevačke inicijative oglasila se povodom najnovijih političkih dešavanja u Kragujevcu saopštejem za javnost koje prenosimo u celosti.

“Svedoci smo proteklih dana da se kragujevačka javnost „upecala na mamac“ najave jednog odbornika Skupštine grada da će oprostiti bivšem gradonačelniku što ga je „tukao“.

Dodatnu reklamu ovom perverznom političkom činu ne treba davati.

Podsetićemo samo da je ALTERNATIVA, nastala spajanjem dve lokalne političke organizacije – Nove Snage i Kragujevačke inicijative, jedina politička grupacija u gradu koja nije vršila vlast i čiji članovi nisu bivši funkcioneri i da će jedino iskreno i zdravo okupljanje stručnih i neukaljanih ljudi biti samo u ovoj organizaciji. Sve ostalo je već viđeno.

Nije nam bilo, i neće nam biti strano da ličnosti koje vrše javne funkcije prozovemo zbog njihovih rezultata ili moralnih nedostataka političkog delovanja, ali predstojeća predizborna godina doneće novo pomeranje granica i svu snagu bi potrošili samo na komentarisanje bizarnih događaja.

Zato svi treba da se okrenu jačanju svoje političke organizacije i ponude, a političke diletantizme ostaviti samo onima koji ih kreiraju”, navedeno je u saopštenju Alternative.

Nema komentara

Odgovorite