Prijavi se za plaćenu studentsku praksu u Turskoj

- -
0

turkey-mosqueMladi ste, ambiciozni i želite da usavršite svoja profesionalna znanja i veštine u inostranstvu? Stručna praksa u Turskoj je prava prilika za to.

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u školi stranih jezika po imenu British Culture and American Culture Association Language Schools u Istanbulu u trajanju od 52 nedelje. 

Posao na praksi osmišljen je tako da student – praktikant drži predavanja engleskog jezika đacima pomenute lingvističke škole. Student/praktikant će pripremati potreban material za održavanje časa, pomagaće đacima da usavrše engleski jezik, naročito izgovor a uz pomoć tehnologije i raznih rekvizita moći će da učini svoje časove zanimljivijim i produktivnijim. Praktikant će steći iniciajtive i nove strategije u metodici predavanja koje će moći da implementira kada se vrati u svoju zemlju. Tokom trajanja prakse imaćete priliku da upoznate duh i tradiciju Turske i steknete profesionalno iskustvo u internacionalnom okruženju.

Radno vreme je od 9 do 18 časova, sa totalnim fondom od 45 radnih časova nedeljno, sa radom i subotom.

Mesečna plata iznosi 800$ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Jedna od prednosti koju AIESEC pruža jeste jednostavnije dobijanje vize uz smanjene troškove njenog dobijanja. Na ovoj praksi je obezbeđen i smeštaj studenata/praktikanata što značajno smanjuje troškove života u toku trajanja prakse.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popunis prijavu na ovom linku : PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48 sati, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student jezičkog fakulteta
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje prezentacionih, liderskih i predavačkih veština.

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 127 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom  edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Nema komentara

Odgovorite