Prijavi se za plaćenu studentsku praksu u Rusiji!

- -
0

russia-300x225Edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u školi stranih jezika po imenu Linguistic Centre.

Linguistic Centre se nalazi blizu Moskve, u mestu Nakhabino. Svi studenti koji se budu prijavili za ovu praksu će imati priliku da rade sa svim uzrastima i na svim nivoima Engleskog jezika.

Trajanje prakse je od 14 do 51 nedelje.

Studenti/praktikanti će predavati Engleski jezik deci i odraslima, pripremati materijale za održavanje časova, učestvovaće u pripremi studenata za Cambridge testove, takođe će učestvovati u pripremi i sprovođenju festivala, predstava i drugih aktivnosti. Student bi trebalo da bude proaktivan, otvoren za saradnju, optimističan, energičan kao i da preporuči ovu školu svojim prijateljima. Od sudenta se očekuje da se na kraju vidi napredak kod učenika kao i dobri rezultati na Cambrige testovima.

Na ovoj praksi studenti će moći da nauče kako da pripreme lekcije Engleskog jezika za    različit uzrast, nivo znanja i potrebe učenika.

Radno vreme je od 15 do 22 časa , sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno, sa radom i subotom.

Mesečna plata iznosi 1000 $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popunis prijavu na ovom linku : PRIJAVA i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student jezičkog fakulteta ili drugog fakulteta
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Edukativne prakse programa Global Talent predstavljaju tip stručnih praksi u oblastima koje se odnose na jezičko i predmetno podučavanje dece i mladih ljudi. Ove prakse podstiču razvoj predavalačkih i prezentacionih veština, komunikacionih veština i jezika, kao i profesionalni početak predavačke karijere implementiranjem neformalnih metoda učenja i kreiranjem jedinstvenog okruženja za učenje za mlade ljude. Program je namenjen studentima završnih godina i diplomcima starosti između 20 i 30 godina sa dobrim znanjem engleskog jezika.Rad u internacionalnom okruženju kao prilika da se znanja, iskustva i veštine razmene sa drugim kulturama, danas je jedna od ključnih stvari koja izdvaja uspešne mlade ljude.

Nema komentara

Odgovorite