Plaćeno stručno usavršavanje iz oblasti marketinga – Nemačka, Ganderkeese

- -
1

nemackaaaVreme je za nove izazove!

Kažu da svako novo iskustvo može da vas promeni i natera da postanete zreliji. Ali ako se to iskustvo sastoji iz toga da živite sami, da se trudite da razumete kulturu drugačiju od vaše, da po prvi put zarađujete za sopstveni život, da radite u kompaniji po prvi put u životu, da vreme provodite sa ljudima iz svih krajeva sveta i da sve to radite u nekoj drugoj zemlji, onda to nije vredno jednog iskustva, već 10 iskustava zajedno.

Prihvati izazov, i zgrabi svoje iskustvo odmah!

Program Global Talent upravo pruža svim studentima završnih godina studija i postdiplomcima mogućnost za stručno usavršavanje u internacionalnom okruženju iz oblasti marketinga. Marketing praksama ćete steći praktično iskustvo iz ove oblasti, što će svakako biti nešto što će baš vas izdvojiti od ostalih.

Kompanija Ascora GmbH je jedna od vodećih provajdera softverskih aplikacija u Nemačkoj. Student koji se odluči za ovu praksu biće uključen u prodaju ovih softvera kao deo marketing tima ove kompanije. Biće deo tima koji ne samo da učestvuje u poboljšanju prodaje i razvoja novih ideja, već će i aktivno uticati na otvaranje novih tržišta i mogućnosti. Student će imati priliku da učestvuje u internet promocijama, komunicira sa novinarima, časopisima, kao i da sam piše članke koji će biti objavljeni. Trajanje ove prakse je od 26 do 52 nedelje. Mesečna plata iznosi 1000€ i pokriva troškove osnovnih potreba, a sve informacije o kompaniji možete naći na sajtu http://ascora.net/. TN-Nemacka

Ukoliko volite marketing, imate iskustvo u oblasti komunikacija, dobro govorite engleski jezik i spremni ste za avanturu u Nemačkoj, onda je ovo prava stvar za vas! Odlaskom na praksu i doživljavanjem avanture kakvu niste mogli ni zamisliti osetićete se moćno, slobodno, jer ste krenuli za svojim snom!

Sve informacije o ovoj kao i drugim praksama koje su u ponudi možete naći na sajtu www.globaltalents.rs ili se prijavite direktno na sledećem linku I bićete kontaktirani u roku od 48h. Prijave su u toku!

 

1 komentar

Odgovorite