Plaćena studentska praksa u Rusiji

- -
0

russia-300x225Zelite da radite u inostranstvu, mladi ste,  imate potrebna znanja i želite da usavršite svoja profesionalna znanja i veštine u inostranstvu?
Stručna praksa u Rusiji je odlična prilika za to.

Prakse u oblasti edukacije i predavanja nude profesionalno iskustvo studentima završnih godina i diplomcima. Ova praksa podrazumeva rad u Arboris club-u u Izhevsku,  u trajanju do 12 nedelja.

Student/praktikant imaće priliku da raditi kao predavač na kursevima engleskog jezika, a to obuhvata grupne i individualne časove. Kroz predavanja treba da predstavi svoju kulturu, a praktikant će steći iniciajtive i nove strategije iz ove oblasti koje će moći da implementira kada se vrati u svoju zemlju. Tokom trajanja prakse imaćete priliku da upozna duh i tradiciju Rusije i stekne profesionalno iskustvo u internacionalnom okruženju.

Radno vreme je od 9 do 15 časova, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno, subota je neradni dan. Mesečna plata iznosi $366 i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popunis prijavu na ovom linku : PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Odlično znanje Engleskog jezika
  • Posedovanje znanja :  Internet User Skills, PC User Skills                             

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 127 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom  edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Nema komentara

Odgovorite