Plaćena studentska praksa u Nemačkoj

- -
0

nemackaMladi ste, ambiciozni i želite da usavršite svoja profesionalna znanja i veštine u inostranstvu? Stručna praksa u Nemačkoj je prava prilika za to.

Prakse u oblasti informacionih tehnologija nude profesionalno iskustvo studentima završnih godina i diplomcima informatičkih fakulteta. Ova praksa podrazumeva rad u FewClicks e-commerce GmbH u Bambergu u trajanju od 26 do 52 nedelje.

Posao koji će student/praktikant obavljati na praksi podrazumeva razvoj mobilnih aplikacija na maternjem jeziku. Student/praktikant imaće priliku da radi na razvoju mobilnih aplikacija za Andoid i iOS sisteme. Praktikant će steći iniciajtive i nove strategije u iz ove oblasti koje će moći da implementira kada se vrati u svoju zemlju. Tokom trajanja prakse imaćete priliku da upoznate duh i tradiciju Nemačke i steknete profesionalno iskustvo u internacionalnom okruženju. Više informacija o kompaniji možete naći na ovom linku.

Radno vreme je od 09:00 do 18:00, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno, subota je neradni dan.

Mesečna plata iznosi 1000$ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popunis prijavu na ovom linku : PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student informatičkog fakulteta
  • Sertifikat o znanju Engleskog jezika
  • Posedovanje znanja : MySQL database, Eclipse
  • Korišćenje operativnih sistema: UNIX/Linux OS, iOS, MacOS, Android.
  • Veštine programiranja: PHP,  Javascript, Objective C.                                     

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 127 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom  edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Nema komentara

Odgovorite