Plaćena studentska praka iz oblasti marketinga u Budimpešti

- -
0

budimpestaZašto bismo danas uticali na sutrašnje odluke? Očekujemo da posao nađemo posao bez da se potrudimo? Očekujemo da se naše želje ostvare same od sebe? Zašto bismo se sada promenili kada to možemo sutra, zar ne? Maštamo da nakon studija odemo u drugu zemlju i ostavimo sve iza nas?

Uvek smo pri stavu da se u inostranstvu stvari bolje odvijaju, da je procenat zaposlenosti veća nego u Srbiji. Zbog toga i želimo da napustimo našu zemlju. Ili možemo da razmišljamo kako možemo da unapredimo sebe i steknemo novo znanje u inostranstvu koje bismo primenili u svojoj lokalnoj zajednici? Program Global Talent vam upravo to i pruža, priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu namenjeno svim studentima završnih godina i postdiplomcima, u oblasti marketinga. Marketing prakse nude profesionalno usavršavanje, ali i sticanje novih znanja iz oblasti marketing menadžmenta, ali i unapređenje veština u samoj prodaji. Rad u internacionalnom okruženju kao prilika da se znanja, iskustva i veštine razmene sa drugim kulturama, danas je jedna od ključnih stvari koja izdvaja uspešne mlade ljude.

Ova praksa podrazumeva rad u kompaniji Tata Consultancy Services-u u Budimpešti u trajanju od 52 nedelje. Posao koji će praktikant obavljati na praksi podrazumeva ažuriranje informacija vezanih za upravljanje preduzećem, beleženje podataka o odboru (npr. trenutna i prethodna situacija, pozicije, edukacije, plate) iz finansijskih izveštaja  ili sa sajtova firme. Snimanje podataka poput prihoda, troškova i profita iz finansijskih izveštaja uključujući bilans uspeha i bilans stanja. Tokom trajanja prakse imaćete priliku da upoznate duh i tradiciju Mađarske i steknete profesionalno iskustvo u internacionalnom okruženju. Više informacija o kompaniji možete naći na ovom linku www.tcs.com. Mesečna plata iznosi 765$ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka zemlje u kojoj ste na praksi.

TN-Madjarska-MT

Pored Mađarske, imate priliku da obavljate stručnu praksu i u Nemačkoj i Kini. Ukoliko želiš da se više informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, poseti sajt www.globaltalents.rs ili se prijavi direktno na sledećem linku  i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

Nema komentara

Odgovorite