NLP Practitioner Trening prvi put u Kragujevcu

- -
0

1624549_10152219477952673_1715854051_nŽelite da postanete bolja verzija sebe?

Činjenica da imate cilj znači da imate i odgovarajuće kapacitete da ga ostvarite.

Kao podršku na tom putu predlažemo vam Neurolingvističko programiranje (NLP). Često ga definišu kao „nauku i umetnost o uspehu i izuzetnosti“.

Prvi put u Kragujevcu imate mogućnost da kroz NLP Practitioner Trening radite na otkrivanju sopstvenih kapaciteta. Organizaciju treninga je preuzeo Balance Consulting u saradnji sa NLP Centrom iz Beograda. Prvi od ukupno sedam modula počinje 22 i 23. februara 2014. Program NLP Business Practitioner je akreditovan od strane Internacionalne asocijacije NLP Instituta iz Berlina.

Trening „NLP Practitioner” je jedan od najznačajnijih koraka koje možete napraviti na putu ličnog razvoja zato što vam nudi mogućnost da, tokom 7 modula, integrišete najefikasnije NLP alate, kreirate lično iskustvo i da naučite kako da primenite NLP u različitim oblastima života. Fokus treninga je na primeni NLP alata u procesima promene ponašanja, postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva i unapređenju komunikacije. Veštine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga primena NLP alata u poslovnom okruženju, jedan od rezultata koje možete očekivati je i postizanje većeg stepena saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.

Šta vam pruža ovaj program?

Fokus je na primeni NLP-a u poslovnom okruženju i na taj način nam obezbeđuje alate kako da osim sebe razumemo i druge i da komuniciramo sa njima na efikasan i efektan nacin. Jedna od veština koje nam pruža NLP jeste kako da dostignemo pun potencijal i da za uzvrat dobijemo veliko zadovoljstvo naših saradnika i klijenata. Tehnike je moguće odmah primeniti, osetiti promenu, povećati svoje izbore, dostići svoje snove, biti uspešan u onome u čemu želimo.

Principe i alate koje nam nudi NLP je moguće primeniti u skoro svim oblastima, bilo da se bavite marketingom, prodajom, da ste menadžer, ili da želite da naučite kako da upravljate sobom i promenite neželjene navike i ponašanja. Jedan od najvećih benefita koji dobijamo jesu veštine korisne za međuljudske odnose koji dovode do timskog rada i obezbeđuju liderstvo. Alati koji dovode do uspostavljanja poverenja, i omogućuju nam da prenesemo informaciju na način tako da nas sagovornik najbolje razume. Složićete se da svi više volimo da radimo kada postoji veći nivo razumevanja.

Sigurni smo da želite da radite na sebi! Ovo je pravi trenutak da kroz učestvovanje na NLP treningu postanete bolja verzija sebe. Kreirati i upravljati emocionalnim stanjem, a pritom imati pozitivan uticaj na druge, motivisati ih i osnažiti da rade na svojim ciljevima, pokrenuti njihove sposobnosti da iskuse nove stvari, jeste promena koju bas vi možete da pokrenete.

Sve informacije koje su vam potrebne vezano za trening NLP možete dobiti na sajtu NLP Centra www.nlpcentar.com, Balance Consulting www.balance.rs ili na e-mail marija@balance.rs, odnosno pozivnom na 063 844 37 27.

Nema komentara

Odgovorite