Fijat raspisao konkurs za mlade inženjere

- -
4

fiatKompanija Fijat automobili Srbija raspisala je konkurs za talentovane mlade inženjere sa fakultetskom diplomom iz mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike koji će biti u prilici da postanu deo Talent pool programa.

Konkurs je otvoren do 15. juna, a radne biografije, na engleskom jeziku, zainteresovani treba da pošalju elektronskom poštom na veb adresu: http://www.fiatsrbija.rs/posao.

“Svi koji žele da konkurišu ne moraju da poseduju radno iskustvo, a prednost će dobijati kandidati sa odličnim poznavanjem engleskog jezika i organizacionim sposobnostima”, navedeno je u saopštenju iz kompanije.

Prema rečima menadžera organizacionog razvoja, sektora ljudskih resurska kompanije FAS Nede Sagić, “prilikom traženja novih mladih talenata bitno nam je da budu fleksibilni, kao i da imaju jak osećaj odgovornosti. Veoma polažemo na timski rad, jer je on za uspeh kompanije od izuzetne važnosti, ali ćemo od kandidata, takođe, tražiti da na pravi način komuniciraju sa kolegama i poslovnim partnerima”.

4 Komentara

  1. hitno mi potreban posao otac mi invalid majka operisana ide na hemo terapije hitno mi potreban posao unepred hvala.br.0643661832

Odgovorite