Kuća – Šumarice – naselje „Sun hill“

- -
5

INFO:

Prodaju se kuće

Naselje: Šumarice
Detaljnije: Nov način stanovanja. “Sun hill” je naselje u predgradju Kragujevca, u naselju Šumarice. Živite u humanom naselju, niskog stepena izgrađenosti, ekoloških i tehnoloških dostignuća.
Naselje “SUN HILL” je naselje zatvorenog tipa i planirano je da bude izgrađeno 30 individualnih stambenih objekata. Naselje će biti ograđeno a ulaz u naselje su planirani kroz dve kapije koje će posedovati šifru za pristup poznatu samo vlasnicima kuća i njihovim prijateljima.
Naselje je planirano sa dva tipa objekata, manji objekti sa parcelama od 4-4,5a I veci objekti sa parcelama od 5a i više. Postoji mogućnost menjanja unutrašnjeg rasporeda prema potrebama kupca.
Kontakt telefon: 060 5115000


FOTO:

Sun Hill 01

Sun Hill 02

Sun Hill 03

Sun Hill 04

Sun Hill 05

Sun Hill 06

Sun Hill 07

Sun Hill 08

Sun Hill 09

Sun Hill 10

5 Komentara

  1. Postovani,
    Interesuje me cena m2, imate li dozvolu i kad planirate pocetak izgradnje? Takodje zelim znati uslove placanja. Zivim u inostranstvu i ozbiljno sam zainteresovana za kucu minimum 70m2.
    Srdacan pozdrav,
    Stanojevic Zorica

  2. Dobro smišljen Projekt ,ali sa malo informacija: Cena,Infrastruktura,priključci grejanja ,vodovoda,Kanalisacije, Materialien i izolacije građenog objekta …..!.

Odgovorite