„Vroom“ u SKC-u

- -
0

vroomJedan od najznačajnijih elektro-rok sastava u Srbiji, „Vroom“, nastupiće u petak, u Art kafe galeriji Studentskog kulturnog centra Kragujevac, sa početkom u 22 sata.

Tom prilikom promovisaće novi singl „Output“, koji bi trebalo da bude objavljen krajem maja, a predstavlja sasvim novi zvuk albuma koji je u pripremi i čije se izdanje očekuje krajem leta.

Kao predgrupa, pojaviće se i četvoročlani sastav „Armuši“, koji čine: Mаgdаlednа Armuš (vokal), Dаnijel Armuš (sintisajzer), Dаvid Armuš (bubnjevi), Marko Petković (gitara).

Dok će „Vroom“ nastupiti u sastavu: Tamara Kojić (vokal), Tamara Bijelić (vokal, klavijature), Marka Grubića (bas), Lav Bratuša (bubnjevi). „Vroom“ je do sada objavio pet albuma: „Input“, „Evolucija“, „Live in Zurich“, „Ventilacija“ i „Torpedo music“, održali su nekoliko stotina nastupa širom Evrope, svirajući u različitim koncertnim prostorima: od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i multimedijalnih i pozorišnih festivala. Dobitnici su i brojnih nagrada i priznanja.

Ulaz je slobodan.

Nema komentara

Odgovorite