„Vibe festival 2013“ – Miss Kay Dee, DJ Groover, Cavin Viviano, Jericho Ismael, Supertons

- -
1

vibe festivalNa sceni ovogodišnjeg „Vibe festivala“, koji se održava 20. jula, u Zastavinoj bašti u Kragujevcu, smenjivaće se neki od najuspečnijih, domaćih DJ-eva, koji su nastupali na prestižnim festivalima i sarađivali sa velikim imenima elektronske scene: Miss Kay Dee, DJ Groover, Cavin Viviano, Jericho Ismael, Supertons. 

Zanimljivo je to da će na festivalu, priliku da nastupe, imati i pobednici „Vibe DJ Contesta“:  Nikolarn i Teodora Marković.

Ovaj festival elektronske muzike nastao je kao projekat kragujevačke organizacije „Vibe“. U cilju promocije umetnosti, sporta i druženja mladih, biće održana i tri pretfestivalska dana, 17, 18, 19. jula,  pod nazivom „Vibe Chill Zone“, čiji će program biti veoma raznolik, s obzirom da su predviđeni različiti sportski sadržaji, gde se izdvaja košarkaški turnir sa preko 30 ekipa, radionice edukativnog karaktera, izložbe i drugi muzički i kulturni događaji.

Karte za ovaj događaj ćete moći da nabavite od 25. juna, na prodajnim mestima: „Marabu“, „Caffe caffe“ i „Barbarossa“, po ceni od 300 dinara u pretprodaji.

1 komentar

  1. Ko su bre ovi puštači muzike?

    za 300 rsd ima punjena pljeska u Do Jaja i Coca-Cola , a ne da slušam tamo neke arlaudže.

Odgovorite