Večeras predstava “Moje bivše, moji bivši”

- -
0

Moje bivse moji bivsiPopularna predstava Knjaževsko-srpskog teatra “Moje bivše, moji bivši” igra se večeras na sceni kragujevačkog pozorišta od 20 sati. Reč je o urbanom komadu, romantičnoj komediji, engleskog autora Di Si Džeksona, a  u režiji Slađane Kilibarde.

Iako je reč o komediji, teme koje se u komadu obrađuju ozbiljne su, to su pitanja otuđenosti i samoće. Brz tempo modernog života koji dovodi do usamljenosti među mladim ljudima, lajtmotiv je ove predstave.

Naoko je jednostavna, ali značenjski i strukturalno veoma složena predstava. Problem koji se ovde obrađuje je veliki svetski problem – da li mladi ljudi i kada treba da imaju decu.

Predstava „Moje bivše, moji bivši“ namenjena je pre svega mladoj publici, srednjoškolcima i studentima koje pozorište želi da prihvati u svoje okrilje. Namenjena je i svima koji žele da se zamisle nad time da li ih “melje” tempo savremenog života i da li su i pored toliko sadržaja i izbora koje pruža moderno društvo, ipak sami i usamljeni.

Mladi glumci Knjaževsko srpskog teatra igraju u ovoj predstavi zajedno sa gošćom iz Beogradskog dramskog pozorišta: Miloš Krstović, Dušan Stanikić, Katarina Mitrović Janković i Isidora Rajković, i Nađa Maršićević.

Nema komentara

Odgovorite