Ukrajinsko-ruski tradicionalni sastav u UMMUS-u

- -
0

Ukrajinsko-ruski folk sastav tradicionalno-narodnog karaktera, Spiritual Seasons, nastupiće sutra od 22 sata u Kulturnom centru UMMUS.

Na ovom velikom i nesvakidašnjem koncertnom događaju, posetioci će moći da dožive vreme srednjeg veka, muziku kelta i vikinških nordijskih pesama misteriozne skandinavije. Ovo je spoj muzičkog i plesnog performansa.

Bend je do sada izdao 12 albuma i odsvirao preko 1.000 koncerata. Nastupaju i deluju širom Evrope i sveta, uglavnom na narodnim istorijskim manifestacijama i svetskim muzičkim festivalima. Izvode tradicionalne izvorne pesme mnogih naroda, poput: Francuske, Finske, Engelske, Irske, Nemačke. Osnovani su 1994. godine, a koncertnu karijeru započinju 2004. Spiritual Seasons, svojom pozitivno-zaraznom pojavom, obećavaju energičnu i sigurno nezaboravnu svirku.

Ulaz je 200 dinara.

Victor Smirnov – vokal/gitara/buzuki/drombulja
Anton Smirnov – gajde/flauta/vokal
Mikhail Papush – bendžo/bubanj/vokal
Maria Boguslavskaya – violina/vokal
Alla Kushnyr – bas/harmonika/vokal
Lidia Smirnova – tradicionalni ples

Diskografija:
1995 “Mistland”
1996 “The Baron of Smayl’ home”
1997 “A Country Church Yard”
1994-2003 “The Tales From The Dark Forest”
2004 “Vol 5”
2006 “All For Me Grog”
2007 “Spiritual Seasons mp3”
2008 “Sea Sons”
2009 “Live in Voronezh 2009. Video”
2009 “Spiritual Seasons DVD”
2010 “Blooming Heather”
2011 “Summer”
2013 ´De Droghen Haringª
2015 ´Winterª

Nema komentara

Odgovorite