U februaru na sceni Pozorišta za decu

- -
0

put po svetu na trotinetu pzdFebruar u Pozorištu za decu donosi premijerno prikazivanje predstave “Kneginjica i zagonetke” Dragoslava Todorovića, koja će se pred publikom naći 2. februara u 12 sati.

Predstava “Kneginjica i zagonetke” rađena po tekstu Zorana Petrovića biće reprizirana u tri termina – u sredu. 6. februara od 18 sati, u subotu, 9. februara od 12 sati i dve sedmice kasnije, u sredu, 27. februara od 18 sati.

U sredu, 18. februara Kragujevčani će imati priliku da na sceni Pozorišta za decu od 18 sati pogledaju predstavu “Tri kineske priče” čiju režiju potpisuje He Xiao Xing.

Predstava “Put po svetu na trotinetu” režisera i scenografiste Milića Jovanovića biće odigrana u subotu, 18. februara u 12 sati.

Lutkarska predstava “Princeza na zrnu graška” u režiji Todora Valova na repertoaru Pozorišta za decu naći će se u sredu, 20. februara od 18 sati.

Nakon dužeg vremena Kragujevčani će u subotu, 23. februara od 12 sati biti u prilici da pogledaju predstavu “Radoznalo slonče” čiju režiju potpisuje Todor Valov, dok se zasluge za kraciju lutaka, maski i kostima pripisuje Stefanki Kjuvlijevoj.

 

Nema komentara

Odgovorite