Toni Cetinski u Kragujevcu!

- -
2

toni cetinski

Jedan od najpopularnijih izvođača u regionu, Toni Cetinski, održaće solistički koncert u hali „Jezero“, 11. marta, sa početkom u 20 časova.

Omiljen u celom regionu, pa tako i kod publike u Kragujevcu , Cetinski najavljuje spektakularan nastup, a on do sada nije izneverio svoja obećanja.

Toni će na pozornicu izaći s proširenim muzičkim sastavom, te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su „23. Prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Ako to se zove ljubav“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“, izvesti i neke svoje stare pesme koje publika nije imala priliku dugo čuti, kao i neke pesme sa novog albuma koji uskoro očekujemo. Energija po kojoj je Toni poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite koncert koji će sigurno svima ostati u lepom sjećanju.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti po ceni od 1.000 dinara na prodajnim mestima Eventima kao i na sledećim prodajnim mestima u Kragujevcu:
Dom omladine
TIC ( turisticki informativni centar)
Arena fun factory (T.C. Plaza)
Music store (ulica Glavna 126)

2 Komentara

    • Pa, sad, ako nekome treba prevosilac za koncert grupe “Hladno pivo” ili Severine onda će ti trebati i za njegov koncert

Odgovorite