„Thimble“ i „Brainwashed“ – koncert u Domu omladine

- -
0

thimble brainwashedKragujevački bend „Thimble“ održaće u petak, u Domu omladine, koncert na kojem će nastupiti i mladi kragujevački hardkor bend „Brainwashed“, oformljen krajem jula 2010. godine.

Thimble je nastao 1996. godine kao pank-hardkor bend. Postava se od tada promenila, a trenutni sastav čine: MarkoStojanović (vokal), Miloš Marković (vokal, gitara), BranimirDečković (vokal, gitara), FilipMilanović (bas), NikolaTonić (bubnjevi).

Do sada su objavili tri albuma: „Groove It Up“ (1998), „Reason For Solitude“ (2000) i „65 Roses in the regions of Ice“ (2008), rađen u „Park Platz“ studiju u Budampešti za „Multimedia records“. Njihove pesme objavljivane su i u okviru mnogobrojnih kompilacija u Evropi i Kanadi.

Sa druge strane, „Brainwashed“ trenutno radi na prikupljanju novčanih sredstava za novi EP, što će biti i povod svirke, a njihov demo snimak možete skinuti ovde.

Početak koncerta zakazan je za 22 sata, a karte se mogu naći na prodajnim mestima: Dom Omladine, „Dr. Studio“, „Wild Cat Studio“ i „Dak Drum Shop“, po ceni od 200 dinara u pretprodaji i 300 na dan koncerta.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite