„The Frajle“ u Kragujevcu

- -
1

frajlePromotivnu turnuju prvog albuma „Naš prvi album sa putovanja“ otpočele su koncertom u beogradskom Sava centru, zatim su usledili Kladovo i Negotin, a 27. marta „The Frajle“ konačno stižu i u Kragujevac.

Na koncertu Vas očekuju sjajni vokali, dve akustične gitare, odličan scenski nastup, a družićete se sa Marijom Mirković, Natašom Mihajlović, Jelenom i Nevenom Buča.

„The Frajle“ su osnovane 2009.  godine, a prvi album objavile su 17. septembra 2012. godine, u izdanju „PGP-RTS-a“. Album sadrži 12 pesama, od kojiih su se neke već izdvojile na top listama, a 21. februara, u Skoplju, na prestižnoj manifestaciji „Zlatna bubamara“, dobile su nagradu „Balkanska grupa godine 2012“.

Koncert će se održati u Knjaževsko-srpskom teatru sa početkom od 19 sati, a karte možete kupiti u Domu omladine i na biletarnici Teatra, po ceni od 1.000 dinara za parter i 800 za balkon.

Nakon Kragujevca, „The Frajle“ će se zaputiti i u Novi Pazar, Sombor, Valjevo, Čačak, Kraljevo, da bi svoju turneju završile u rodnom Novom Sadu.

Slične vesti

1 komentar

Odgovorite