„Svi na pod“ u Kragujevcu

- -
0

svi na podBeogradski sastav „Svi na pod“ održaće koncert 22. marta, sa početkom u 21 sat, u „Areni fun factory“ u Šoping centru „Kragujevac Plaza“.

Bend ćete slušati u sastavu: Bojana Vunturišević (vokal), Petar Rudić (producent, programer), Ivan Mirković (gitara), Jamal Al Kiswani (flauta, saksofon), Ivan Mihajlović (bas), Goran Milošević (bubanj).

Njihovu energiju na stejdžu najbolje je opisala Bojana: „Naše koncerte prati dobro raspoloženje, đuskanje, skakanje, ponekad i penjanje na ramena.“

Bojana nam je otkrila po čemu pamti poslednje gostovanje u Kragujevcu.

– Nakon tri godine ponovo dolazimo u grad dobrog zvuka, Kragujevac. Poslednji nastup pamtim po fenomenalnoj energiji koji smo delili sa publikom, po nekim svojim anegdotama koje i dan danas svi prepričavamo. Radujemo se dolasku, jer će upravo ovaj koncert biti prilika da se još bolje upoznamo kroz nove pesme, koje će se naći na drugom albumu, ali i one stare, svima znane, sa albuma „Prvi“. Novosadska publika je na poslednjem nastupu fenomenalno reagovala na nove pesme, tako da jedva čekamo da nove note doputuju i do Kragujevca, kaže Bojana.

O povodu za koncert i o tome šta Vas očekuje, otkrio nam je Petar Rudić.

– Povod za koncert je između ostalog i promocija novih singlova, koji najavljuju novi album. Publika je već imala prilike da vidi spotove za pesme „Do kraja sveta“ i „Put“. Obučeni u novo ruho, jedva čekamo da se predstavimo kragujevačkoj publici. Nismo dugo svirali u Šumadiji i bilo je krajnje vreme da dođemo – objašnjava, Petar.

Album „Prvi“ objavljen je u oktobru 2011. godine za „Mikser Music“, a na njemu se nalazi 12 pesama od kojih je 11 bilo na radijskim top listama, u protekle dve godine. Jedan od najistaknutijih muzičara novog talasa, Vlada Divljan, za međugeneracijsku saradnju sa bendom „Svi na pod“, napisao je pesmu „Zvuk ulice“, po imenu benda koji je prethodio „Idolima“. Pesma je dostigla prvo mesto na top listi magazina „Popboks“. Protekle dve godine su obeležili brojnim festivalskim nastupima, među kojima su se izdvojili: „Exit fest“, „Belgrade Calling“, „Mikser“, „Beer Fest“, „Underhill“, „Lent“ u Mariboru i drugi.  Novi singl „Do kraja sveta“ već je osvojio domaće top liste, a spot je uvršten u najboljih 100 po izboru publike regionalnog MTV-a.

Ulaznice po ceni od 350 dinara, već su u prodaji i možete ih kupiti na prodajnim mestima: SKC Kragujevac, „Arena Fun Factory“ i „Dr. Studio Music Store“.

Nema komentara

Odgovorite