Šumadija fest: Potvrđen novi termin koncerta Riblje čorbe

- -
0

Odloženi koncert „Riblje čorbe“, koji je prvobitno trebalo da se održi 24. februara, zakazan je za 20. april, u 20 časova, u Hali „Park“.

Podsetimo, koncert povodom jubileja 40 godina jednog od najvećih regionalnih rokenrol bendova otkazan je zbog povrede Bore Đorđevića, koji je polomio nekoliko rebara, a sada su se samo potvrdile najave organizatora iz Šumadija festa i samog frontmena, da će do koncerta svakako doći.

Kragujevačka publika tako neće ostati uskraćena za neke od velikih hitova iz bogatog opusa, kao što su: „Kad hodaš“, „Kad sam bio mlad“, „Poslednja pesma o tebi“, „Rekla je“, „Lutka sa naslovne strane“, „Kada padne noć“, „Amsterdam“, „Gde si u ovom glupom hotelu“, „Nemoj da ideš mojom ulicom“, „Avionu slomiću ti krila“, „Ostani đubre do kraja“, „Ljubav ovde više ne stanuje“, „Jedino moje“, „Pogledaj dom svoj anđele“…

Sve kupljene karte važiće i za novi termin, a svi koji su vratili ulazice ili nisu uspeli u prvom navratu da dođu do njih, mogu iste ponovo kupiti na već poznatim prodajnim mestima u kafeu Nemam Ve De u Kragujevcu i WinWin radnjama u svim većim gradovima u Srbiji.

Nema komentara

Odgovorite