Stand up komedija “Diži se” sutra pred Kragujevčanima

- -
0

bane vidakovićStand up komedija  Baneta Vidakovića pod nazivom “Diži se” biće izvedena u Art kafe galeriji sutra od 20 sati.

U klasičnoj scenografiji stand up izvođača – prazna bina, mikrofon i visoka barska stolica, jedini dodatak je gitara koja je složena u svom koferu u blizini stolice i koju Bane povremeno uzima i na njoj zabavlja publiku izvođeći u svom aranžmanu hitove domaće i strane muzike iz ’80 tih godina kao i neke autorske iz svoje mladosti. Pesme su vrlo često sa radikalno izmenjenim tekstovima,  ironično komentarišuči probleme i pojave koji nas okružuju.
Stand up komedija traje oko 60 minuta sa mogučim”produžecima” i sastoji se iz dva bloka muzike i dva bloka razgovora sa publikom t.j razmatranje sledećih tema:

– Sex, t.j seksualni život mladih i malo starijih na Balkanu i u svetu. Najčešći stereotipi o nama kao ljubavnicima, najčešće zablude na ovim prostorima o muško-ženskim odnosima. Kao deo ove teme tu je i

– Brak i zablude o njemu.

– Gay problematika i pitanja o nesigurnosti naše populacije kad dođe do istopolnih pitanja i dilema.

– Politika kao sudbina na ovim prostorima. Odnos naraoda prema vlasti. Poltronstvo kao način napredovanja u društvi i slične pojave koje dolaze sa politikom.
Cena ulaza je 500 dinara.

Nema komentara

Odgovorite