PZD: „Alisa u zemlji čuda“

- -
0

alisa u zemlji cuda

Sutra od 18 sati, u Pozorištu za decu „Kragujevac“, biće izvedena predstava „Alisa u zemlji čuda“ (7+ godina).

Adaptaciju, režiju, scenografiju i lutke, za bajku Lusa Kerola, odradio je Miloš Milovanović, dok je za muziku  zadužen Vuk Spasić.

U ulogama su: Milica Redžić Vulević (Alisa), Darija Nešić (Kraljica srce, Šeširdžija, Lažna kornjača, Patka), Vladimir Đoković (Kralj srce, Martovski kunić, Gusenica, Papagaj), Dubravka Đorđević (Beli zec, Grifon, Golubica, Račica, Petica), Petar Lukić (Mačor Kezalo, Vojvotkinja, Dodo, Sedmica) i Milomir Rakić (Puh, Kuvarica, Miš, Dvojka).

Svako dete pored realnog sveta gradi i sopstveni svet. U zemlju čuda odlazi se veoma rano, naša mašta oko nje godinama gradi jake bedeme. Ali dođe vreme kada zidovi počinju da slabe, kada se stvaraju pukotine kroz koje se prolazi u neki drugačiji svet. Putovanje se nastavlja, a zemlja čuda je, iako najdraža, samo jedna stanica.

Ritam grada i PZD vas nagrađuju sa 3×2 karte za ovu predstavu. Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs. U naslovu mejla obavezno staviti naziv predstave „Alisa u zemlji čuda“. Izvlačenje dobitnika je večeras u 20 sati, a nagrađeni će biti obavešteni mejlom, kao i komentarom u okviru ove vesti.

Nema komentara

Odgovorite