Promocija mini-albuma grupe The Cockblockers

- -
0

The Cockblockers 300x225Kragujevac je grad, koji je poznat kao kolevka rock’n’roll muzike. Dokaz da je ova vrsta muzike i dalje, i te kako, živa javlja se baš u ovom gradu, kroz veliki broj mladih muzičara, koji su svoj talenat razvili svirajući, svim Kragujevčanima veoma dobro poznat, ritam.

U leto 2011. godine, kragujevačkoj rock sceni pridružio se još jedan bent, pod nazivom The Cockblockers. Ovaj bend sastoji se od tri člana – Nenada Todorovića, Stefana Stojkovića i Aleksandara Vukajlovića, koji su se okupili oko ideje da obrade svetske blues i rock hitove, sa velikom željom da napreduju, kako u svom gradu, tako i širom Srbije.

Ovi mladi muzičari se nisu zaustavili na toj ideji, već su krenuli da se bave autorkim radom, te sada, nakon manje od dve godine postojanja, u prilici su da prikažu publici svoj prvi mini-album, pod nazivom “Give me all I want“, koji se sastoji od tri pesme.

Promocija ovog albuma održaće se 11. maja, u Domu Omladine, sa početkom u 20.30 časova. Pored autorskih pesama, publika će biti u prilici da čuje i, ranije izvođene, obrade stranih hitova, kao i da pogleda prvi video spot grupe The Cockblockers. Pre The Cockblockers-a, nastupiće bend Zigot, takođe duže vreme poznati na lokalnoj sceni. Ulaznica za promociju iznosiće simboličnih 100 dinara.

Nema komentara

Odgovorite