Premijera novog spota grupe The Cockblockers

- -
0

the clbKragujevački bend The Cockblockers obeležio je prethodnu godinu na srpskoj rok sceni, kako svojim neverovatnim muzičkim ostavrenjima, tako i velik brojem nastupa. Kao osvrt na, za njih jako uspešnu, prethodnu godinu i za početak nove, koji obečava, ova neverovatna tri momka predstaviće publici spot za poslednju pesmu sa EP-a – ‘Start over again’.

Promocija spota će se održati 4. januara, sa početkom u 20.30 časova u prostorijama kragujevačkog kafića Oblomov.

Pored novog spota, Nenad Todorović, pevač grupe The Cockblockers, će imati acoustic set koji će biti sastavljen od autorskih pesama benda, kao i  do nekih obrada (The Black Keys, Gary Clark Jr., Govt’ Mule, Johnny Cash, Bob Dylan).

Takođe, publika će imati priliku za još jedno nezaboravno veče u nizu sličnih, koji prate početak nove godine, uz muziku sa moderne scene: The Black Keys, Gary Clark Jr., Arctic Monkeys, John Mayer, Jack White ali i klasike, kao što su: Eric Clapton, SRV, Led Zeppelin…

Kao i cele ove godine, The Cockblockers-i svuda sa sobom nose svoj EP, tako da će pubilka i ove večeri imati priliku da ga dobijete na poklon.

Spot je, kao i prethodna dva, u režiji Predraga Todorovića. Takođe, muzičari se posebno zahvaljuju  mladoj kragujevačkoj umetnici Katarini Nedeljković, Dramskom studiju Doma omladine, i svima koji su omogućili da ovaj spot nastane.

Nema komentara

Odgovorite