Predstava “Tri čekića, a o srpu da i ne govorimo” večeras umesto “Imitacija”

- -
1

6Nakon iznenadne smrti Slavice Urošević, osnivača i rukovodioca Dramskog studija Doma omladine, 22. decembra, bivši i sadašnji članovi Dramskog studija su odlučili da nastave sa radom uz pomoć svojih starijih i stručnijih kolega. U znak sećanja na Slaju, Dramski studio igra reviju predstava, počev od 2. januara, zaključno sa današnjim danom.

Umesto “Imitacija”, koje su zakazane za večeras, za 20 časova, na Maloj sceni Doma omladine, Dramski studio Doma omladine će odigrati predstavu “Tri čekića, a o srpu da i ne govorimo”. Ova predstava premijerno je izvedena 2010. godine.

“Tri čekića, a o srpu da i ne govorimo” govori o mladima u vreme komunizma, o statusnim nejednakostima i ljubavi. Predstavlja kako ideologije utiču na živote nedužnih pojedinaca – dece.

Ovo je predstava, koja će Vas u prvi mah nasmejati, a zatim će Vas naterti da se zapitate da li je život te dece zaista morao da izgleda tako i ko je krivac za to.

Predstvu je režirala, Slavica Urošević, zasluge za scenski pokret pripisuje se Stojanu Đorđeviću, a glumci su Mijat Barjaktarević, Milan Kolak, Aresenije Vučković, Bogdan Milojević, Aleksandar Petković, Đorđe Marković, Simona Radojković, Sonja isailović, Galja Radojković, Neda Sretenović, Jovana Jovanović, Kristina Savić, Ksenija Mitrović, nevena Kočović, Aleksandra Marković, Sara Tomović, Aleksandra Đorić, Nemanja Nikolić, Đorđe Nešović i Vukan Levajac.

1 komentar

  1. Имитације су после ”Три чекића” тј. у 9 и 15…

Odgovorite