Poruka organizatora „Arsenal festa“: „Budimo dobri domaćini!“

- -
1

arsenal fest

Povodom današnjeg početka najveće muzičke manifestacije južno od Beograda – „Arsenal festa“, koji će se po peti put održati u Kragujevcu, u kulturno-industrijskom kompleksu „Knežev arsenal“, Dom omladine Kragujevac, kao organizator, izdao je saopštenje sa molbom da Kragujevčani, kao i uvek do sada, budu dobri domaćini.

– Izvinjavamo se unapred poštovanim građankama i građanima Kragujevca na potencijalnoj buci oko prostora „Knežev arsenal“, gde se održava Vaša i naša kulturna manifestacija u periodu od četvrtka do nedelje. Kako očekujemo veliki broj gostiju (posetilaca i izvođača) iz Srbije i regiona, koji će naredna četiri dana boraviti u Kragujevcu i istovremeno po povratku u svoje domove poneti pozitivnu sliku o našem gradu, nadamo se da ćemo svi i ovoga puta pokazati tradicionalno šumadijsko gostoprimstvo i toleranciju. Dobrodošli na peti „Arsenal fest“ – stoji u saopštenju.

1 komentar

  1. Какав очигледан текст неке одвратне америчке НВО. “Толеранција, грађани, грађанке”, пих! Не трујте Арсенал фест таквим ликовима!

Odgovorite