Ponovo „Čvorovi“ na Maloj sceni Doma omladine

- -
0

Pict0012-2Nakon iznenadne smrti Slavice Urošević, osnivača i rukovodioca Dramskog studija Doma omladine, 22. decembra, bivši i sadašnji članovi Dramskog studija su odlučili da nastave sa radom uz pomoć svojih starijih i stručnijih kolega. U znak sećanja na Slaju, Dramski studio će odigrati reviju predstava, počev od 2. januara.

Sutra, 4. januara, Dramski studio Doma omladine će izvesti svoju kultnu predstavu „Čvorovi“ na Maloj sceni Doma omladine u 20 časova. Ona prestavlja najpoznatiju i najviše puta izvođenu predstavu Dramskog studija.

Ova predstava prvi put je izvedena 1996. godine, a na repertoaru Dramskog studija odražala se do dana današnjeg uz stalne izmene sastava. Od te godine, svaka naredna generacija, koja je prošla kroz Dramski studio, imala je svoju postavu za „Čvorove“.

„Čvorovi“ predstavljaju izuzetan glumački izazov, nastali su eksperimentisanjem i kroz radionice tadašnje postave Dramskog studija, što potvrđuje činjenica, da je veliki broj glumaca iz prve postave završio Akademiju dramskih umetnosti i danas se uspešno bavi glumom.

„Čvorovi“ pokreću psihološke teme vezane za odnose u porodici. Ova predstava se preporučuje svim roditeljima, od strane velikog broja psihologa, koji su imali priliku da je pogledaju.

Predstavu je režirala Slavica Urošević, a njenu trenutnu postavu čine: Vukan Levajac, Aleksandra Marković, Aleksandra Đorić, Milan Kolak, Ksenija Mitrović, Đorđe Nešović, Arsenije Vučković, Stanko Savić, Neda Sretenović, Miona Radojković, Kristina Milosavljević i Tamara Todorović.

 

Nema komentara

Odgovorite