„Ortodoks Keltsi“ najavljuju „Šumadija fest“ u „Čaurnici“

- -
0

arsenal fest ortodox celts

Beogradski sastav „Orthodox Celts“ održaće 23. aprila, od 21 sat, koncert u „Čaurnici“ Kneževog arsenala, kojim će biti najavljen ovogodišnji „Šumadija fest“.

Keltsi su česti gosti na kragujevačkim festivalima, ali ovo će biti njihov prvi solo koncert u našem gradu posle više od šest godina. Bend koji garantuje dobru svirku i uz čije ritmove nije moguće ostati ravnodušan odsviraće svoje najpopularnije hitove pa nema sumnje da će ova svirka biti vrhunska.

Kao gosti koncerta nastupiće kragujevački bendovi Zigot i Trag, a ulaznice će se naći u prodaji od 20. marta u Kafe klubu „Nemam Ve De“. Cena ulaznica tog dana za najbrže kupce biće 500 dinara, a od 21. marta pa do koncerta ulaznice će koštati 600 dinara. Cena karte na dan koncerta biće 800 dinara.

Tog dana se ujedno obeležava i dan planete Zemlje pa će „Šumadija fest“ u saradnji sa udruženjima „CEOOR“, PEK „Gora“, Eko park „Ilina voda“, „Crveni krst Kragujevac“, „Eko Fun Kamp“, „Biram KG“, „JOVV“ i školicom „Vrabac“ u Velikom parku tokom dana u periodu od 11 do 15 časova organizovati ekološke i muzičke radionice na temu očuvanja i zaštite životne sredine.

Nema komentara

Odgovorite