Objavljene predgrupe za koncert Riblje čorbe

- -
0

Užički bend Eastock (Istok) i kragujevački sastav „Vesela mašina“ nastupiće kao predgrupe „Ribljoj čorbi“ koja se posle spektakularnog, aprilskog, rođendanskog koncerta ponovo vraća u kragujevačku halu „Park“ 20. oktobra, kako bi 40. godišnjicu proslavila sa onima koji nisu uspeli da dođu do ulaznica za prvi koncert, ali i onima koji žele da ponove nezaboravno iskustvo koje im je priredila jedna od najboljih rok grupa sa ovih prostora.

Bend Eastock, postoji od juna 2015. U muzici ima primesa roka, elektro i disko ritma, gitarskih rifova sa melodicnosti višeglasnog pevanja što rezultuje punoćom zvuka. Od samog početka krenuo je sa autorskim pesmama, koje je predstavljao na brojnim koncertima, festivalima, humanitarnim događajima i takmičenjima. Prvi singl sa video spotom pod nazivom „Dan“ izbacio je u aprilu 2016, nakon čega je nastupao kao predgrupa Električnom orgazmu, Rambu Amadeusu, Goblinima, Hladnom pivu… Krajem avgusta iste godine na gitarijadi u Čačku osvojio je prvo mesto, a u oktobru izbacuje drugi singl sa spotom – „Zidovi“ koji je emitovan i na MTV-u, a zauzeo je prvo mesto na Jelen Top7 listi.

Vesela mašina je opank – rok sastav osnovan 2017. godine. U svom repertoaru imaju isključivo pesme grupe „Rokeri s Moravu“ jedne od najoriginalnijih u bivšoj Jugoslaviji. Šaljive i vesele kompozicije, upakovane u nove moderne rok aranžmane, čine „Veselu mašinu“ jedinstvenom pojavom na regionalnoj sceni.

Trenutna cena ulaznice je 700 dinara, dok će na ulazu iznositi 900. Karte se mogu kupiti u svim WinWin prodavnicama širom Srbije, kao i na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs, dok su u Kragujevcu dostupne u kafeu Nemam Ve De.

Nema komentara

Odgovorite