Nikola Đuričko ponovo u Kragujevcu

- -
0

Stend ap šou Nikole Đurička „Sve što ste hteli da znate od Džoniju, a nikad niste smeli da ga pitate“ ponovo u Kragujevcu – nakon 60 izvedbi Džoni će se ponovo predstaviti kragujevačkoj publici.

Nikola Đuričko, poznati glumac, producent i voditelj nastupiće pred kragujevačkom publikom u Pozorištu za decu Kragujevac, 18. oktobra u 20 sati, u svom autobiografskom stand up šou pod nazivom „Sve ono što ste želeli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate“. Nikola će ovom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala. Jedno od mogućih pitanja, na koje će publika svakako dobiti odgovor je:

Kako je izgubio 40 klinaca?
Zašto je nosio helanke?
Zašto je pao balet?
Kako je postao princ klozeta?

Za samo jednu pozorišnu sezonu šou je odigran više od 60 puta, u zemlji, regionu i svetu.

Nikola o svojoj ideji kaže:

„Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim svoj stend ap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak”.

Nikola će nastupiti pred kragujevačkom publikom, 18. oktobra u Pozorištu za decu Kragujevac. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na blagajni Pozorišta, u periodu između 11 i 19 časova. Cena ulaznice je 800 dinara.

Nema komentara

Odgovorite