Na „Arsenal festu“ Hladno pivo, Zabranjeno pušenje…

- -
0

arsenal fest

Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad i Gramofondžije (Gramophonedzie) pridružili su se spisku izvođača Arsenal Festa 05, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu.

Hladno pivo će ponovo gostovati na „Arsenalu“, a uz stare hitove, predstaviće i tek objavljeni novi album „Dani zatvorenih vrata“.

– Ovo mi je jedna od top tri lokacija u eks-Yu, jer ono što mi sviramo savršeno paše uz industrijsko okruženje i onaj cigleni dimnjak preko puta bine. Da sam Englez, tamo bih snimao Olivera Tvista – kaže frontmen benda, Mile Kekin.

Prvi put na kragujevački festival dolazi legendarno Zabranjeno pušenje, čuveno po novoprimitivističkim klasicima kao što su “Jugo 45”, “Zenica bluz”, “Pišonja i Žuga”,  “Nedelja kad je otiš’o Hase”…, a frontmen Sejo Sekson u video poruci iz Sarajeva kaže: “Pozivam vas sve na megaspektakl – Arsenal fest!

Na Arsenalu nastupaju i ranije najavljeni S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Raspored po danima, satnicu i ostala imena Arsenal Festa 05 organizatori će saopštiti uskoro.

Od ponedeljka 11. maja počinje prodaja pojedinačnih ulaznice za svaku od tri večeri festivala, koji će imati Main Stage, Garden Stage, Explosive DJ Stage…

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta samo 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Nema komentara

Odgovorite