„Kratak fitilj“ večeras u UMMUS-u

- -
0

Udruženje „Vido“ organizuje novi tematski stendap šou pod nazivom „Kratak fitilj“, večeras od 20 časova, u KC UMMUS. Komediju izvode iskusni komičari Ivan Drajzl i Miloš Novaković, kao i nova nada Stand Up komedije Vladan Vučićević.

Kragujevački nastup će biti kraj mini turneje komedije „Kratak fitilj” nakon izvođenja u Nišu, Beogradu, Gornjem Milanovcu i Subotici.

Ova stendap komedija je kreirana na način da se kritički odnosi prema ekstremističkim idejama i praksama. Želja nam je da na kreativan i duhovit način ukažemo na štetne posledice stavova i akcija koje šire netrpeljivost, suprotstavljajući se društvenoj zatvorenosti i marginalizaciji naročito kod mladih ljudi.

Standardne tribine i predavanja na ovakve teme mladima su sve manje zanimljive i teško je dopreti do njih. Zato je stendap komedija idealan način da se u duhovitom maniru i sa kritičkim osvrtom obradi jedna izuzetno važna tema. Ova predstava je nastala uz podršku „Fondacije za otvoreno društvo, Srbija“! Sve dodatne informacije na Fejsbuk stranici ”Udruženja građana Vido” i broj telefona 064/4516104. Broj mesta ograničen.

Nema komentara

Odgovorite