Humanitarni koncert u „Areni Fun Factory“

- -
0

humanitarni koncert arena

Povodom Svetskog dana muzike, sutra od 21 sat, u prostoru „Arene Fun Factory“, u „Kragujevac Plazi“, biće održan humanitarni koncert, a sav prihod od ulaznica po ceni od 150 dinara, ići će u humanitarne svrhe, za pomoć ugroženima od poplava.

Ovu manifestaciju obeležiće nastupi sledećih bendova:

21:00 – 21:30 Loud Unplugged
21:45 – 22:15 Čaras
22:30 – 23:10 Knap
23:30 – 00:00 Armuši
00:05 – 01:00 TheExy

Loud Unplugged, Kragujevac (acoustic-RnB-pop-rock)

Loud Unplugged je sastav koji izvodi obrade RnB-pop-rock pesama u akustičnim verzijama. Ove žanrove uspešno pretapaju u specifičan stil svirke koji se izdvaja po snažnim akustično-gitarskim rifovima i energičnom ženskom vokalu.

Čaras, Kragujevac (rege)

Čaras je prvi kragujevački rege sastav, nastao 2012. godine, sa ciljem da stvara autorsku muziku. Na njihovom repertoaru pored autorskih numera možemo čuti obrade najpoznatijih rege pesama. Ovaj sastav je spojio 10 izvrsnih kragujevačkih muzičara koji će vas svojim originalnim izvođenjem u potpunosti uvesti u svet rege muzike.

Knap, Beograd (indi-rok)

Knap je beogradski bend koji čine petoro samoukih muzičara. Bend se isključivo opredelio za autorske pesme. Svoju energiju usmeravaju ka dinamičnom retro zvuku u žanru indi-rok muzike. Tekstovi su na srpskom jeziku i bave se ljudskim umom, prirodom i ljubavlju.

Armuši, Vrnjačka Banja/Kragujevac (sint-disko-pop)

Armuši su bend poreklom iz Vrnjačke Banje sa trenutnim prebivalištem u Kragujevcu. Sviraju autorske pesme i obrade u žanru sint-disko-pop muzike. Do sada su svoje pesme promovisali na raznim festivalima širom Srbije, među kojima su: Love fest, Mikser fest, BARF, Vrnjački karneval, kao i po raznim klubovima širom zemlje.

TheExy, Kragujevac, drum & bass

Dejan Marinković je jedan od članova BassIQ drum projekta od samog početka 2009. godine. Liquid-ne bas linije i promenljivi ritmovi daju egzotičnost nastupu i sve to uz pozitivnu razmenu vibracija sa publikom. Di-džej set je kombinacija autorskih i remiksa pesama drugih izvođača.

 

Nema komentara

Odgovorite