Festival „Invasion From The East“ u Kragujevcu

- -
0

invasion from the eastNakon Novog Sada, festival „Invasion From The East“ biće održan i u Kragujevcu, 27. aprila u „Arena Fun Factory“, u „Kragujevac Plazi“.

Ideja festivala je pre svega želja da kvalitet dobije zasluženu pažnju i medijski prostor. Organizator je „Miner records“, koji je kao izdavač imao sluha za bendove koji već dugi niz godina optimistično snimaju albume bez zvaničnog izdanja.

Na festivalu će nastupiti bendovi: „Kolaps“, „Obscured“, „Mad Goya“, „Concrete Sun“, „Instead of a Kill“, „Downstroy“, kao i kragujevački bendovi „Deadly Mosh“, „Iveza and Elements“ i „Brainwashed“.

Organizatori su najavili štand sa velikim izborom vinila i diskova, a na festivalu će premijerno biti predstavljen EP benda „Deadly Mosh“, koji nosi naziv „Evil in the Night“ i koštaće 400 dinara. Najavljena su i mnoga druga iznenađenja.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 300 dinara, na dan festivala 350 dinara i možete ih nabaviti u prostorijama Doma omladine Kragujevac, „Arena Fun Factory“ ili rezervacijom na mejl (milanvonstone@gmail.com).

Nema komentara

Odgovorite