Festival hardkor muzike u Domu omladine

- -
0

hc festivalFestival hardkor muzike, pod nazivom „This Station Is Non-Operational“, biće održan 23. februara, sa početkom u 21 čas, u Domu omladine.

„TSINO Festival“ prvenstveno predstavlja projekat koji pored okupiljanja ljudi oko ideje očuvanja gitarske andergraund kulture Kragujevca i Šumadije, ima i humanitarni karakter sa ciljem da informiše posetioce o marginalizovanim pojavama u društvu, kao što je retka, genetska, bolest dece – cistična fibroza.

U okviru festivalskog programa nastupiće „Thimble“, „Dishumanity“, „The Bridge“, „Soulcage“.

Thimble“ je kragujevčki pank- hardkor bend, nastao 1996. godine. Do sada su objavili tri albuma: „Groove It Up“ (1998), „Reason For Solitude“ (2000) i „65 Roses in the regions of Ice“ (2008). Postava se vremenom menjala, a danas je čine: Marko Stojanović (vokal), Miloš Marković (vokal, gitara), Branimir Dečković (vokal, gitara), Filip Milanović (bas) i Nikola Tonić (bubnjevi).

„Dishumanity“ je hc-punk sastav iz Kragujevca. Za sebe kažu da su apokaliptični, raw d-beat hardcore punk bend.

„The Bridge“ –  bend iz Beograda, nastao kao post-hardcore bend. Od samog početka usmereni su na to da kroz razne pokušaje dokažu da u muzici nema razlike među ljudima. Ovoga puta „The Bridge“ dolazi sa porukom „Mostovi spajaju ljude“, a za Vas će zasvirati Aca (vokal), Bogdan (gitara), Rajko (gitara), Marko (bas) i Zeka (bubnjevi).

„Soulcage“  hardkor bend iz Gornjeg Milanovca. Oformljen je 2004. godine. Njihov prvi demo snimak nosi naziv  „Underground – Say it proud“, a trenutno su u fazi pripreme prvog albuma. Nastupiće u sastavu: Marko Božović (vokal), Miloš Banašević (gitara), Vladimir Smiljanić (bas), Nikola Jovanović (bubnjevi).

Karte za ovaj događaj možete kupiti u Domu omladine, po ceni od 250 dinara.

Nema komentara

Odgovorite