Dramska sekcija SKC-a prima nove članove

- -
0

Dramska sekcija Akademskog pozorišta SKC-a i ove godine organizuje audiciju za prijem novih članova. Polaznici radionice biće u prilici da, kroz rad i stručno vođenu edukaciju, steknu osnovne glumačke veštine ili uobliče već postojeće glumačko iskustvo i tako ostvare jedinstven umetnički izraz.

Audicija će se održati 14. oktobra u 12 sati, u Svečanoj sali PMF-a.

Potrebno je pripremiti dramski monolog i recitaciju po želji.

Probe Dramske sekcije odvijaće se u prostorijama Studentskog kulturnog centra dva puta, utorkom i petkom od 21 do 22:30.

Dramsku sekciju vodi Kostadin Stojadinov, član Akademskog pozorišta SKC-a i diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti.

Dramska sekcija SKC-a u novom sastavu započela je svoj rad 2016. godine i članovi sekcije su već imali priliku da se predstave kako kragujevačkoj publici kroz Otvorenu probu i predstavu “Peščanik”, tako i publici niškog pozorišnog festivala URBAN FEST. Takođe, kroz rad dramske sekcije članovi su imali priliku da se susretnu i upoznaju sa mnogim stručnim ličnostima iz sveta filmske i pozorišne umetnosti, ali i da učestvuju u realizaciji Festivala amaterskih pozorišta Zlatna kulisa.

Prijave slati na mejl adresu jelena@skckg.com do 12. oktobra. A potrebno je da prijava sadrži sledeće podatke:

ime i prezime
godina rođenja
dosadašnje iskustvo (scenski ili bilo koji vid javnog izvođenja)
kontakt telefon

Pohađanje dramske sekcije je besplatno.

Nema komentara

Odgovorite