“Dolls” u ritmu Evrope

- -
0

Kragujevac će ove godine prvi put imati predstavnika na najvećem dečijem muzičkom takmičenju – “Srbija u ritmu Evrope”.

„Srbija u ritmu Evrope“ je tradicionalno takmičenje na kome deca iz Srbije predstavljaju evropske države. Kragujevac će predstavljati Sofija Nemanjić, Nađa Čakarević, Marija Bošković, Neda Nikolić, Milica Simović, Nikolina Nikolić, Nađa Stolović, Kristina Simović i Anastasija Jovanović iz Plesnog kluba “Dolls” kao i dve vokalne solistkinje Lenka Stojčević i Farah Pepić.

Ukoliko Kragujevčanke pobede očekuje ih odlazak u zemlju koju predstavljaju – Kipar. Pobednik se dobija glasovima članova žirija iz svih gradova, ali i glasovima publike putem SMS poruka. Iz Plesnog kluba “Dolls” očekuju podršku Kragujevčana.

“Veoma nam je drago što smo mi baš predstavnici grada. Ako ste u mogućnosti ogromna podrška nam je potrebna tog dana. Želimo da pokažemo koliko talenata grad Kragujevac zapravo ima. Pomozite nam da ostvarimo svoj cilj i podržite nas”, poručuju iz Plesnog kluba “Dolls”.

Na takmičenju koje će biti održano 16. maja od 14 sati mladi talenti iz 22 grada Srbije, predstaviće 22 evropske zemlje. Program “Srbija u ritmu Evrope“ direktno će prenositi TV Prva.

Nema komentara

Odgovorite