„Čvorovi“ na Maloj sceni Doma omladine

- -
0

scena dom omladineU subotu, 3. novembra na Maloj sceni Doma omladine u 20 časova, Dramski studio Doma omladine će izvesti svoju kultnu predstavu „Čvorovi“. Ona prestavlja najpoznatiju i najviše puta izvođenu predstavu Dramskog studija.
Ova predstava prvi put je izvedena 1996. godine, a na repertoaru Dramskog studija odražala se do dana današnjeg uz stalne izmene sastava. Od te godine, svaka naredna generacija, koja je prošla kroz Dramski studio, imala je svoju postavu za „Čvorove“.

„Čvorovi“ predstavljaju izuzetan glumački izazov, nastali su eksperimentisanjem i kroz radionice tadašnje postave Dramskog studija, što potvrđuje činjenica, da je veliki broj glumaca iz prve postave završio Akademiju dramskih umetnosti i danas se uspešno bavi glumom.

„Čvorovi“ pokreću psihološke teme vezane za odnose u porodici. Ova predstava se preporučuje svim roditeljima, od strane velikog broja psihologa, koji su imali priliku da je pogledaju.

Predstavu je režirala Slavica Urošević, a njenu trenutnu postavu čine: Aleksandra Marković, Aleksandra Đorić, Aleksandar Vukajlović, Ksenija Mitrović, Đorđe Nešović, Arsenije Vučković, Aleksandar Petković, Magdalena Rašković, Milena Arsić, Miona Radojković, Kristina Milosavljević i Tamara Todorović.

Nema komentara

Odgovorite