„Čvorovi“ na Maloj sceni Slavica Slaja Urošević

- -
0

Pict0012-2U ponedeljak, 25. marta, na Maloj sceni Slavica Slaja Urošević u 21 čas, Dramski studio Doma omladine će izvesti svoju kultnu predstavu „Čvorovi“. Ona prestavlja najpoznatiju i najviše puta izvođenu predstavu Dramskog studija.

Ova predstava prvi put je izvedena 1996. godine, a na repertoaru Dramskog studija odražala se do dana današnjeg uz stalne izmene sastava. Od te godine, svaka naredna generacija, koja je prošla kroz Dramski studio, imala je svoju postavu za „Čvorove“.

„Čvorovi“ predstavljaju izuzetan glumački izazov, nastali su eksperimentisanjem i kroz radionice tadašnje postave Dramskog studija, što potvrđuje činjenica, da je veliki broj glumaca iz prve postave završio Akademiju dramskih umetnosti i danas se uspešno bavi glumom.

„Čvorovi“ pokreću psihološke teme vezane za odnose u porodici. Ova predstava se preporučuje svim roditeljima, od strane velikog broja psihologa, koji su imali priliku da je pogledaju.

Predstavu je režirala Slavica Urošević, a njenu trenutnu postavu čine: Nevena Kočović, Aleksandra Đorić, Aleksandar Petković, Đorđe Nešović, Ksenija Mitrović, Tamara Todorović, Đorđe Marković, Kristina Milosavljević, Stanko Savić, Miona Radojković, Gavrilo Burković, Aleksandra Marković i Miloš Pantić.

Nema komentara

Odgovorite