„Contradicta“ i „Prohibicija“ – koncert u bašti SKC-a

- -
0

contradicta

Kragujevački sastav „Contradicta“ nastupiće u subotu u bašti Studentskog kulturnog centra Kragujevac, iza PMF-a. Koncert će početi od 22 sata, a pored „Contradicte“ moći ćete da čujete i mladi kragujevački sastav „Prohibicija“, koji trenutno nastupa i kao „RATM“ cover bend.

Interesantno je da će ovaj koncert biti i humanog karakreta. Naime, Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu i Uprava Univerziteta u saradnji sa svim fakultetima kragujevačkog Univerziteta, pokrenuli su kampanju „Ja sam donator, a ti?“, a cilj je podizanje svesti o značaju doniranja organa. Na koncertu će biti postavljeni štandovi, na kojima ćete moći da potpišete ugovor o donaciji svoje organe i tako dobiju donatorske kartice.

„Contradicta“  je osnovana početkom 2006. godine i od tada nastupa u originalnoj postavi: Bogdan Cvetković (vokal), Darko Đorđević (gitara),  Stanko Milačić (bas),  Marko Jovanović (bubanj). Prvobitno osmišljen kao srpski „Rage Against The Machine“ bend, vremenom je razvio svoj autentični stil. Nastupali su po raznim gradovima u Srbiji, a njihov rad obeležila su ućešća i na brojnim festivalima.

Ulaz je slobodan.

Nema komentara

Odgovorite