„Buđenje proleća“ na Maloj sceni Doma omladine

- -
0

Pict0012-2Nakon iznenadne smrti Slavice Urušević, osnivača i rukovodioca Dramskog studija Doma omladine, 22. decembra, bivši i sadašnji članovi Dramskog studija su odlučili da nastave sa radom uz pomoć svojih starijih i stručnijih kolega. U znak sećanja na Slaju, Dramski studio će odigrati reviju predstava, počev od 2. januara.

Nakon predstave “Čvorovi, Dramski studio Doma omladine će odigrati predstavu “Buđenje proleća”, na maloj sceni Doma omladine, a početkom u 20 časova.

Ova predstava premijerno je izvedena 2011. godine i predstavlja jednu od retkih tragičnih predstava na repertoaru Dramskog studija Doma omladine.

“Buđenje proleća” govori o neshvaćenim mladim ljudima od strane odraslih, koji pokušavaju da pronađu odgovore na mnoga tinejdžerska pitanja, a kako nisu upućeni na pravi način, često prave greške, koje ih koštaju života. Ovo je predstava koja Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Predstavu je režirala Slavica Urošević, a njenu postavu čine Vukan Levajac, Aleksandra Marković, Aleksandra Đorić, Milan Kolak, Kristina Savić, Sonja Isailović, Nevena Kočović, Milena Arsić,  Ksenija Mitrović, Đorđe Nešović, Đorđe Marković, Arsenije Vučković, Stanko Savić, Neda Sretenović, Miona Radojković, Kristina Milosavljević i Tamara Todorović.

Nema komentara

Odgovorite